حتما میدانید که اصلیترین پیش نیاز فارغ التحصیل شدن در مقاطع ارشد و دکتری، نوشتن پایان نامه است. اما دانشجویان درباره تعداد فصول و واحدهای مربوط به پایان نامه سوال دارند. به طور کلی پایان نامه دارای ۵ فصل میباشد و تعداد واحدهای مربوط به آن برابر با ۶ واحد است. تعداد کل واحدهایی که دانشجو در این مقطع میگذارند ۳۳ یا ۳۲ واحد بوده که ۲۶ یا ۲۷ واحد آن تئوری و باقی عملی میباشد. در ادامه این مطلب قصد داریم درباره سوال پایان نامه ارشد چند واحد است و دارای چند فصل میباشد توضیحات کاملتری را خدمت شما عزیزان ارائه کنیم.
موسسه پایان نویس آماده ارائه خدمات در زمینه انجام پایان نامه به شما دانشجویان عزیز می باشد تا ضمن صرفه جویی در وقت شما، بهترین خدمات را با بهترین کیفیت و با 20% تخفیف برای شما انجام دهد. شما می توانید با خیالی آسوده تمام موارد زیر را به ما بسپارید: انجام پایان نامه ارشد، انجام پایان نامه دکتری، انجام پروپوزال و انجام مقاله های متنوع علمی و پژوهشی و ISI ، انجام پروژه spss و تحلیل آماری پایان نامه و همچنین انجام ترجمه تخصصی مقاله و کتاب، انجام پایان نامه فنی و مهندسی، انجام پایان نامه علوم انسانی، انجام پایان نامه علوم پایه، انجام پایان نامه علوم پزشکی جزوی از تخصص ماست. در موسسه پایان نویس برای هر رشته کارشناس و پژوهشگر مربوط به رشته شما بر روی پروژه شما کار خواهد کرد این ویژگی ها پایان نویس را به بهترین موسسه انجام پایان نامه تبدیل کرده است. پس با خاطری آسوده تمام دغدغه های خود را به ما بسپارید.
تعداد صفحات پایان نامه کارشناسی ارشد (پایان نامه باید چند صفحه باشد؟)
شاید فکر کنید علاوه بر تعداد واحدها و فصول پایان نامه، تعداد صفحات نیز دارای اهمیت است. این در حالیست که تعداد صفحههایی که پایان نامه دارد چندان دارای اهمیت نیست. بلکه بیشتر از صفحات، محتوای پایان نامه باعث رضایت اساتید و نمره دهی آنها میشود. اما اگر یک مقدار استاندارد برای هریک از فصول پایان نامه میخواهید، بدانید که هر فصل از پایان نامه معمولا تعداد صفحات زیر را داراست:
- فصل اوّل: بین ۱۰ تا ۱۵ صفحه
- فصل دوّم: بین ۵۰ تا ۸۰ صفحه
- فصل سوّم: بین ۱۰ تا ۱۵ صفحه
- فصل چهارم: بین ۱۰ تا ۱۵ صفحه
- فصل پنجم: بین ۱۰ تا ۱۵ صفحه
به طور کلی یک پایان نامه استاندارد دارای حجمی به اندازه ۱۱۰ تا ۱۸۰ صفحه میباشد.
حداقل تعداد صفحات پایان نامه کارشناسی ارشد
در قسمت بالا حداقل صفحات درج شده
حداقل تعداد صفحات پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
تعداد صفحات پایان نامه ارشد هم مانند بالا می باشد و تفاوتی ندارد.
صفر تا صد پایان نامه کارشناسی ارشد
دانشجویان مقطع ارشد معمولا با فرارسیدن نیمسال سوم تحصیلی خود باید واحد پایان نامه را دریافت کنند. اما بد نیست ابتدا توضیح دهیم که اصلا پایان نامه چیست؟ پایان نامه یک پروژه تحقیقاتی است که دانشجو تلاش میکند در قالب آن مسئلهای را در حوزه رشته خود مطرح کرده و به آن پاسخ قانع کننده بدهد. اگر قصد نگارش پایان نامه را دارید باید به سراغ منابع علمی معتبری بروید. یک پایان نامه ممک است کمی و یا کیفی باشد. رشته دانشجو تعیین میکند که آیا برای نگارش پایان نامه نیاز به انجام آزمایش هست یا خیر؟ وظیفه دانشجو این است که وابسته به موضوع پایان نامه خود به تحلیل و بررسی منابع مختلف بپردازد تا بتوان به یک نتیجه قانع کننده دست یابد.
حال درپی به پایان رسیدن نیمسال چهارم تحصیلی، دانشجوی مقطع ارشد باید از پایان نامه خود دفاع کند. درصورتی که عمل مناسبی را در جلسه پایان نامه نداشته باشد، باید اقدام به گرفتن سنوات برای ترم پنجم کند. درصورتی که دانشجوی دانشگاه دولتی باشید، نیازی نیست که برای این سنوات هزینه اضافی پرداخت کنید. اما در دانشگاههای آزاد و یا پیام نور این چنین نیست. در این دانشگاهها به منظور دریافت سنوات باید هزینه پرداخت کنید.
پایان نامه ارشد چند واحد است؟
همانطور که گفتیم مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد مشتمل بر ۳۲ تا ۳۳ واحد درسی است. ۲۶ یا ۲۷ واحد درسی آن تئوری بوده و مابقی آن به واحدهای عملی اختصاص دارد. به بیان بهتر واحدهای مربوط به پایان نامه، همان واحدهای عملی هستند. در هر ترم تحصیلی دانشجوی ارشد موظف به اخذ ۸۸ تا ۱۳ واحد درسی میباشد. به طور معمول هر ترم حدودا ۹ درس از سوی دانشجویان این مقطع اخذ میگردد. یادتان باشد که فراهم شدن امکان دفاع از پایان نامه، درگرو برخورداری از حداقل معدل لازم است. به طوری که افراد با معدل کمتر از ۱۴ نمیتوانند از پایان نامه خود دفاع کنند. به همین دلیل باید به سراغ اخذ درون جایگزین، به منظور ترمیم معدل خود برود.
تعداد فصول پایان نامه ارشد
به طور معمول پایان نامهها از ۵ قصل برخوردارند. محتوای مربوط به هریک از فصول به شرح زیرند:
- چکیده پایان نامه: قبل از آنکه فصل اول پایان نامه را شروع کنید، ابتدا باید به سراغ نگارش و تالیف چکیده بروید. این قسمت باید طوری نوشته شود، که کلیاتی از هرآنچه در مطلب آوردهاید را در خود داشته باشد.
- فصل اوّل پایان نامه: باید این قسمت را با یک مقدمه شروع کنید. سپس به سراغ بیان مسئله بروید و دلیل بررسی این موضوع را ذکر کنید. یادتان باشد که باید موضوعی را انتخاب کنید که کاربردی بوده و جامعه به آن نیاز داشته باشد. کلمات و اصطلاحاتی که در بخشهای بعدی استفاده میکنید، باید در این قسمت ذکر شوند.
- فصل دوّم پایان نامه: این بخش از اهمیت خاصی برخوردار است. شما باید تحقیقات و پژوهشهایی که تا قبل از شما درباره موضوعات مرتبط با کار شما انجام شدهاند را شرح دهید.
- فصل سوّم پایان نامه: باید به طور دقیق روش تحقیق خود را در این قسمت شرح دهید. به طوری که به طور کامل توضیح دهید که چطور دادههای خود را جمع آوری کرده اید. اگر رشته شما فنی و آزمایشگاهی است، ابزار و مواد اولیه را حتما ذکر کنید.
- فصل چهارم و پنجم پایان نامه: در چهارمین فصل پایان نامه باید تمامی آنالیزها و نتایج کار از سوی شما آورده شوند. در آخر هم با یک خلاصهنویسی از چهار فصل دیگر، فصل پنجم نیز تالیف شده و نوشتن پایان نامه به پایان میرسد.
بدون دیدگاه